Aktiviteter

21 nov Valgkampens finale i Tinglev 17. november 2017

Valgkampens finale i Tinglev

En gentagelse fra 2013. TinglevForum arrangerer igen i 2017  VALGKAMPENS FINALE, og det bliver fredag den 17. november fra kl. 18.00.

Spidskandidater fra alle opstillede partier – blandt dem borgmester Thomas Andresen, Venstre, viceborgmester Ejler Schøtt, Dansk Folkeparti og førsteudfordreren Karsten Meyer Olesen, Socialdemokratiet – stiller op i det, der bliver den afgørende debat inden valget tirsdag den 21. november.

VALGKAMPENS FINALE finder sted i Tinglev Skoles Aula. Allerede fra kl. 17.00 er de opstillede spidskandidater inviteret til aulaen, hvor de kan stille deres små boder op, og hvor vælgerne kan komme og mødes med kandidaterne.

Valgmødet indgår i TinglevForums Efterårsmøde. Det begynder kl. 18.00, og TinglevForum vil give en orientering om status for Det Ny Tinglevhus-projekt og for Olgerdige-projektet samt for udviklingsplanen for Tinglev.

Kl. 18.15 indledes selve VALGKAMPENS FINALE, og det bliver i første omgang med en gennemgang af de valgløfter, som de daværende spidskandidater i 2013 satte deres kryds ud for. Det kan godt gå hen og blive noget af en gyser.

Der vil være fem emner, som kommer på valgmødets dagsorden, og både spidskandidaterne og også borgere kan indsende forslag til dagsorden til petkom@stofanet.dk.

Der vil være mulighed for at købe lidt aftensmad, og der er udsigt til en spændende aften, hvor politikerne er ude efter de stemmer, der kan blive afgørende i sidste ende.

Derfor reserver fredag 17. november 2017 kl. 18.00.

07 jul Både far og søn på Friluftsscenen 20. august 2017

Velkommen til Søndags-matiné i Byskoven!

 

TinglevForum er nu klar med sæsonens tredje arrangement. Det bliver søndag den 20. august kl. 11.00 som en matiné med sang, musik og frokost i det grønne.
Det bliver en koncert, hvor Tinglev igen trækker på egne kræfter, og det betyder blandt andet, at både far og søn kommer på Friluftsscenen.
Fra 10.50 spiller Tinglev Brandværnsorkester publikum ind i Byskoven, og orkestret indleder koncerten. Med i orkestret er Detlef Abild. Hans søn, Bo Lyhne Abild, kommer på scenen senere på dagen, når det populære band, ”6feet”, for første gang giver koncert i Tinglev.
Ind imellem Abild og Abild kommer Johanna. Og det bliver et genhør med den fantastiske sangerinde, der er datter af Micky og Hinrich Jürgensen. Johanne kommer ikke alene. Hun har sit eget, lille band bag sig.
TinglevForum inviterer således til masser af god musik og sang. Men for at gøre det til en rigtig søndags-matiné, så skal der selvfølgelig også være noget at spise. Tinglevs førende pølseveteraner er der med deres ringriderpølser, og Lion’s er leveringsdygtige i velsmagende burgere.

Selvfølgelig er der også øl, vand, kaffe og kage.

Og det er søndag den 20. august kl. 11.00 i Byskoven.

Køb billet online her:

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=82788fd4ca

Kom nu, Tinglevfolket!

14 jun Borgermøde DET NY TINGLEVHUS

Borgermøde

Referat følger

om DET NY TINGLEVHUS 

onsdag den 21. juni kl. 19.00 i Borgerhuset
   
Program:

1. Præsentation af oplæg til et nyt samlingssted i Tinglev

2. Ændringsforslag, nye ideer og debat om Tinglevhuset

3. Forslag om placering af Det Ny Tinglevhus præsenteres

4. Debat om placering med mulighed for ændringsforslag

Partnerskab for Tinglev

Tinglev – mere end du tror

TinglevForum

14 jun »De skønneste toner« i Tinglev»

11. juni 2017

 

Fotos: Hanns Peter Blume

600 tilskuere hørte »De skønneste toner« i Tinglev

Publikum var begejstret. Sønderjyllands Symfoniorkester spillede helt op til det bedste, som dette orkester kan, og Opera På Grænsen sendte med Iben Silberg, Stine Elbæk, Niels Jørgen Riis, Guido Peavatalu og Lars Mølsted et dreamteam på scenen, hvor De Skønneste Toner lød ud over fodboldbanen.

Det blev en fantastisk koncert, hvor Lars Mølsted – »Klokkeren fra Notre Dame« – kom til Tinglev med en fornem Reumertpris i bagagen, og han blev modtaget med stående bifald.
Populært var det også, at Tinglevs egen Stig Møglich Rasmussen kom på scenen i finalenummeret »You’ll Never Walk Alone« som en kraftfuld forstærkning.
For tredje år på stribe var det den svenskfødte Magnus Fryklund, der dirigerede Sønderjyllands Symfoniorkester. Han glædede sig over, at det blev den hidtil bedste koncert i Tinglev.
Med 600 betalende publikummer nåede TinglevForum ikke op på det budgetterede tilskuertal, der var sat til 750. Det betyder, at TinglevForum nu må gå i tænkeboks og vurdere, om Forum fortsat skal arrangere koncerter i Tinglev.

 

Symfoniorkester. De skønneste toner i Tinglev

Søndag den 11. Juni drog vi til Tinglev for at få en musikalsk oplevelse i det fri! Det fik vi i den grad: Sønderjyllands Symfoniorkester og de fremragende solister fik os til at falde i svime med deres koncert! Tænk sig, at Tinglev Forum med alle deres frivillige formår at skaffe berømte operasangere hertil! De optræder ellers kun på Det Kongelige teater i København eller lign. steder!

Det koster at gennemføre sådan et arrangement. Så derfor håber og ønsker jeg for disse ildsjæle og for alle borgere, der nyder musik, at Aabenraa Kommune også til denne slags events vil yde en økonomisk støtte på lige fod med diverse idrætsbegivenheder.

Tak for en minderig eftermiddag!

Vi kommer igen næste år!

14 jun Grundlovsfesten i Tinglev

5. juni 2017

Tinglevkoret 2017

Eva Kjær Hansen

Timo, Maja og de Sarte Sjæle 2017 – første offentlige optræden

 

Fotos: Hanns Peter Blume
Grundlovsfesten i Byskoven i Tinglev blev en dag fyldt med musik.
Lokale Stig Möglich Rasmussen der er operasanger og korleder startede festen med sit familie-orkester og Tinglev koret.
Maja og de sarte sjæle, som var et nyt navn ved den tilbagevendende Grundlovsfest, gav koncert. Maja er fra Rødekro og hendes makker Timo er fra Tinglev.
Eva Kjer Hansen fra Venstre leverede årets grundlovstale.

 

 

 

16 aug Fra 2016 – Skønne toner på sportspladsen

Under overskriften »De Skønneste Toner« gav Tinglev Forum publikum en koncertoplevelse, som blev modtaget med begejstring af et stort publikum.

Sønderjyllands Symfoniorkester med Magnus Fryklund som en engageret dirigent, spillede i den eksklusive klasse, som orkestret har, og gengangeren fra 2015-koncerten, Iben Silberg, var kommet i fornemt selskab med stjernesopranen Gitta-Maria Sjøberg, den klangfulde sønderjyske basstemme Per Bach Nissen og med Eduardo Aladrén.

Per Bach Nissen er sønderjyde med en fortid som kok i Tønder, og han bor nu i Kollund. Han har åbenlyst et stort publikum i landsdelen. Stjernen over dem alle viste sig dog at være den spanske tenor Eduardo Aladrén, der sprang til i sidste øjeblik efter Visti Halds sygemelding i onsdags.

Formanden for TinglevForum, Poul-Erik Thomsen, var taknemlig for den opbakning, koncerten har fået fra Tinglevs side. »At 29 virksomheder og institutioner er med i »Partnerskab for Tinglev« er imponerende, og ligeså var også den indsats, som de mange frivillige hjælpere lagde. Mange startede tidligt søndag morgen og var først færdige midt på aftenen. TinglevForum er dem en stor tak skyldig, og den adresserer vi også til Deutsche Nachschule Tingleff, der lagde arena til, slutter Poul Erik Thomsen.

Det var 850 betalende tilskuere, der lyttede til »De Skønneste Toner« og med koncerten har Tinglev Forum afsluttet denne sæsons arrangementer.

Fotos: Blume

skønne tonerskønne toner1

02 jul 26. juni 2016 kl. 19.00 Endnu en koncert-succes i Tinglev

26-6-201626-6-2016-2

 

 

 

 

 

 

 

26. juni 2016 kl. 19.00

 

Tak for en dejlig aften. Dem kan I roligt hente til Tinglev igen. Hold da helt op, hvor er de dygtige!

Publikums begejstring for Kansas City Stompers og sangerinden Rikke Mølgaard var stor og kom til udtryk med stående bifald, og dermed lagde Byskoven friluftsscene til endnu en koncert-succes i Tinglev.

Midt i et drilsk vejr med mere regn end sol, havde arrangørerne fra TinglevForum det held at finde lige netop et tørt sted midt i en våd periode, og selv om der ikke var skruet helt op for varmegraderne, så viste Friluftsscenen sig på ny som en helt enestående koncertsal. (mere…)

16 jun Juni 2016 – Publikumskrise på Friluftsscenen

korkor1

kor2

 

Rammerne var helt perfekte. Byskoven, når den er smukkest og varmest. Programmet blev modtaget med begejstring af det publikum, der var mødt op til grundlovsaften-arrangementet. Alligevel står TinglevForum tilbage med noget af en skuffelse. Der var alt for mange tomme stole, og TinglevForum må erkende, at der nu er tale om en publikumskrise på Friluftsscenen. (mere…)

26 apr ÅBENT HUS 30. APRIL 2016

Tinglev Forum er med ved Beredskabsstyrelsens åbent hus i »Atleborg«

lørdag d. 30. april kl. 10.00-14.00

Præsentation af Partnerskab for Tinglev.

Præsentation af koncertprogrammet 2016

og måske endda også en lille konkurrence

26 jan Anderæs 2016

Vindere af Anderæs 2016:

Tak for køb af lodsedler og tak for den store publikumsinteresse under afvikling af ræset.

Tak til sponsorer og hjælpere.

Følgende gevinster er vundet på and nr.:

957 – Euro Trailer
841 – Miele Støvsuger
436 – Halv gris
921 – Halv gris
935 – Danfoss Universe
259 – Sønderjysk Elitesport
441 – Jump á Lot
261 – Hjulskifte
50  – Sønderjyllands Symfoniorkester
140 – Gavekort
Endetalsgevinst på nr. 57-41-36

Udklip

Fotoserie fra Peter Bluhme:

DSC06328 DSC06355 DSC06371 DSC06379 DSC06383