Aktiviteter

04 jun Billetsalg

DE SKØNNESTE TONER 12. august 2018 kl. 15.00

Sportspladsen ved Zeppelinvej i Tinglev

For ikke medlemmer købes billet via dette link: ticketmaster.dk

Skriv De skønneste toner i søgefeltet og du bliver sendt videre til billetsalg.
Pris (gældende til og med 12. juli): På plænen 140 kr.
Pris (gældende fra 13. juli): På plænen 160 kr.
Pris (ved indgangen 12. august): På plænen 185 kr.
Tillægsbillet til overdækket tribune 50,-
Der er adgang fra kl. 13.30

 

For medlemmer af TinglevForum købes billetter her: place2book.com

Pris (gældende til og med 12. juli): På plænen 85 kr.
Pris (gældende fra 13. juli): På plænen 105 kr.
Pris (ved indgangen 12. august): På plænen 115 kr.
Pris for medlemmer med Guldkort og Familiekort – køb billet/billetter til 0 kr.
Pris for forening 1 person – køb billet til 0 kr.
Pris for Guld Erhvervskort 2 personer – køb billet/billetter til 0 kr.
Tillægsbillet til overdækket tribune 50,-
Der er adgang fra kl. 13.30

På dagen er der også billetsalg ved indgangen

__________________________________________________

 

25 maj Tinglev klar til en ny sæson

FORMAND POUL ERIK THOMSEN SKRIVER FØLGENDE PRESSEMEDDELELSE

Traditioner holdes og brydes: TinglevForum har sæsonplanen klar for 2018 og indleder med grundlovsfest og præsenterer det hidtil største symfoniorkester den anden søndag i august inden nyskabelse i november.

 

Henrik Becker-Christensen, Ellen Trane Nørby, Hinrich Jürgensen og Anke Spoorendonk, Henning Hyllested og Mette Bock, Flemming Jensen, Benny Engelbrecht, Peter Kofod Poulsen, Eva Kjer Hansen. En imponerende række af talere, der har stået på Friluftsscenen i Byskoven i Tinglev til de grundlovsfester, der er ved at være en helt fast tradition på stedet.

Det er et stærkt navn, der nu føjes til listen. Grundlovstaler den 5. juni 2018 er medlem af regionsrådet, Villy Søvndal – også kendt som tidligere formand for SF og forhenværende udenrigsminister.

Grundlovsfesten i Byskoven i Tinglev begynder 17.30, og TinglevForum har i år valgt at engagere lokale navne. Elever fra Deutsche Nachschule i Tinglev med et uddrag fra en musical, den 16-årige violinist Christina Johanning Schmidt fra Kollund og fra Danmark Har Talent i et samspil med pianist, organist og komponist Doris Sommerlund fra Løjt Kirkeby og Aabenraa Brass Band optræder på Friluftsscenen.

– Vi har efterhånden tradition for, at vi byder på både tale og sang og musik, så det til sammen bliver en grundlovsfest, forklarer kassemester i TinglevForum, Preben Christensen.

TinglevForum forsøger også at gøre en udendørs koncert med Sønderjyllands Symfoniorkester og Opera På Grænsen til en tradition den anden søndag i august.

Den koncert med den faste titel, De Skønneste Toner, er også på plads, og det bliver med det hidtil største Sønderjyllands Symfoniorkester, der blandt andet er udvidet med to saxofoner. Opera På Grænsen præsenterer sangerne Iben Silberg og Stine Elbæk, sopraner, Anders Christensen, tenor, og Jesper Buhl, basbaryton.

TinglevForum bryder så med den tradition, at de tre arrangementer ligger hen over sommeren.

Sæsonens tredje koncert finder først sted fredag den 2. november. Og det med et nyt indslag og et nyt spillested.

TinglevForum præsenterer ”The Beatles Story” med Alex Bødiker fra Haderslev som fortælleren og med to sangere og seks musikere, og det bliver en koncert i hal 1 i Tinglev Fritidscenter.

17 maj Fredag d. 2 november – The Beatles Story

Tinglev Fritidscenter, Hal 1
Billetsalg er endnu ikke startet.

TinglevForum arrangerer: The Beatles Story, med Alex Bødiker – også kendt fra Willys Kaffeklub, i spidsen for to sangere og seks musikere.
Forestillingen blev opført på Hotel Harmonien i Haderslev og blev en stor succes.

Få her en smagsprøve på forestillingen. Og husk allerede nu at sætte et kryds i kalenderen ud for 2. november.
https://www.youtube.com/watch?v=w-tAqUOdPlY&feature=youtu.be

28 mar Ren dag i Tinglev den 22. april 2018

Kom og vær med til en hyggelig dag hvor vi i fællesskab gør Tinglev lidt mere ren.

 

Vi mødes ved skovhuset i Byskoven kl. 9.30 og slutter kl. 11.30 hvorefter der serveres pølser og sodavand ved skovhytten.

 

Alle er velkomne.

 

14 mar Generalforsamlingen 14. marts 2018

BESTYRELSESBERETNING:

Vi indlederen generalforsamlingen i TinglevForum 2018 helt som sædvanligt med bestyrelsesberetningen.

Det er en beretning, der tager udgangspunkt i det slogan, vi har for vores by: TINGLEV – MERE END DU TROR.

Endnu et par butikker er lukket. Et byggemarked er lukket. En stor international virksomhed forlader Tinglev. Det kunne give anledning til et sortsyn og til pessimisme. Men det er der ingen grund til. For når vi ser tilbage på 2017, så er der taget mange initiativer, der peger i retning mod en positiv fremtid for Tinglev.

Vi skal passe meget på, at Tinglev ikke bliver talt ned. At vi ikke bliver indfanget i de dårligdomme, der forbindes med vores placering i Udkantsdanmark. Vi skal blive ved med at give optimismen en chance. Det er det klima, et erhvervsliv til hver en tid vil efterlyse, og som er interessant for tilflyttere.
(mere…)

10 jan Tør Tinglev tænke stort?

Tør vi række ud efter de højthængende frugter?
Det er bestyrelsen for TinglevForum, der stiller spørgsmålet:
»Tør vi? Vi får så tit fortalt – og siger også til os selv – at det gælder om at gå efter de lavthængende frugter. Men tør vi også række ud efter de højthængende?

TinglevForum kaster sig ud i det hidtil mest ambitiøse projekt i første kvartal i 2018.
Et helt nyt forsamlingssted i Tinglev, der har været efterlyst så længe – faktisk lige siden Hansens Gæstgivergård som det sidste lukkede i Tinglev.

Et nyt Tinglevhus med hotel, restaurant, selskabslokaler og et sønderjysk køkken som et genforeningens hus anno 2020?
Det Nye Tinglevhus skal fungere som et samlingspunkt for hele grænselandet.

Hvor Folkehjem i Aabenraa er genforeningens fødested, så skal Det Nye Tinglevhus være symbolet på genforeningen 100 år senere. (mere…)

21 nov Valgkampens finale i Tinglev 17. november 2017

Valgkampens finale i Tinglev

En gentagelse fra 2013. TinglevForum arrangerer igen i 2017  VALGKAMPENS FINALE, og det bliver fredag den 17. november fra kl. 18.00.

Spidskandidater fra alle opstillede partier – blandt dem borgmester Thomas Andresen, Venstre, viceborgmester Ejler Schøtt, Dansk Folkeparti og førsteudfordreren Karsten Meyer Olesen, Socialdemokratiet – stiller op i det, der bliver den afgørende debat inden valget tirsdag den 21. november.

VALGKAMPENS FINALE finder sted i Tinglev Skoles Aula. Allerede fra kl. 17.00 er de opstillede spidskandidater inviteret til aulaen, hvor de kan stille deres små boder op, og hvor vælgerne kan komme og mødes med kandidaterne.

Valgmødet indgår i TinglevForums Efterårsmøde. Det begynder kl. 18.00, og TinglevForum vil give en orientering om status for Det Ny Tinglevhus-projekt og for Olgerdige-projektet samt for udviklingsplanen for Tinglev.

Kl. 18.15 indledes selve VALGKAMPENS FINALE, og det bliver i første omgang med en gennemgang af de valgløfter, som de daværende spidskandidater i 2013 satte deres kryds ud for. Det kan godt gå hen og blive noget af en gyser.

Der vil være fem emner, som kommer på valgmødets dagsorden, og både spidskandidaterne og også borgere kan indsende forslag til dagsorden til petkom@stofanet.dk.

Der vil være mulighed for at købe lidt aftensmad, og der er udsigt til en spændende aften, hvor politikerne er ude efter de stemmer, der kan blive afgørende i sidste ende.

Derfor reserver fredag 17. november 2017 kl. 18.00.