2019

De skønneste toner – den 11. august 2019

Skønne billeder fra De skønneste toner taget af Hanns Peter Blume

Publikum begejstret: Den bedste koncert

Ulla og Asmus Christiansen og Margit og Heins Jespersen var ikke i tvivl: Det var den bedste koncert. Publikum kvitterede for DE SKØNNESTE TONER 2019 med et langvarigt og stående bifald op mod scenen, hvor Sønderjyllands Symfoniorkester stod sammen med Frederikke Kampmann, Stine Elbæk, Anders Christensen og Morten Frank Larsen samt Grænselandskoret.

Mange havde den oplevelse, at det var den hidtil bedste i koncert-serien med det sønderjyske symfoniorkester og Opera På Grænsen.

TinglevForum havde valgt at flytte sommerkoncerten ind i Sportshallen på Zeppelinvej, og med 600 tilskuere blev det en tætpakket affære, men efter sidste års regnslag nød publikum at sidde i sikkert tørvejr.

Sopranen Frederikke Kampmann og barytonen Morten Frank Larsen var nye bekendtskaber for Tinglev-publikummet, og de vakte begejstring med deres fantastiske stemmer.

Og publikum fik en nyhed. I anledning af 100-året for genforeningen skaber Opera På Grænsen en helt ny opera med titlen ”Grænsemageren”, og publikum i Sportshallen oplevede operasangeren, der skal spille H.P. Hanssen i den ny opera. Han hedder nemlig Morten Frank Larsen.

Grænselandskoret under medsyngende ledelse af Stig Möglich Rasmussen debuterede i DE SKØNNESTE TONER i Tinglev, og koret viste sig som en værdifuld nyskabelse i koncerten.

Imponerende var også den blomsterdekoration, som ”Karens Blomster” præsenterede og dermed tog noget sommerstemning med ind i hallen.

En koncert som DE SKØNNESTE TONER 2019 er kun mulig med stor opbakning fra sponsorer, med støtte fra Aabenraa Kommune, og TinglevForum er også taknemlig for de mange frivillige, der var med til at skabe hele den gode oplevelse.

Vi siger tak til vore sponsorer Naturmælk, Den Jyske Sparekasse, Contiga Tinglev, Karens Blomster, Super Brugsen Tinglev, Aabenraa Kommune, Broager Sparekasse, Brdr. Bonnichsen El, Sydbank, Brogaards Bageri og Maersk Container Industry samt alle de mange frivillige – jeres hjælp og støtte er meget værd. TAK.

 ______________________________

Da der er stor risiko for at vi får regn på søndag, er det besluttet at

DE SKØNNESTE TONER

Søndag, den 11. august kl. 15.00

gennemføres i

SYDBANK KONCERT ARENA – SPORTSHALLEN PÅ ZEPPELINVEJ

Køb billet nu (se nedenfor) for brandmyndighederne godkender kun et tilskuerantal på ca.500 personer.

__________________________

Garanti for tørvejr til sommerkoncert

TinglevForum opgiver kampen mod vejrguderne og rykker koncerten ”De Skønneste toner” med Sønderjyllands Symfoniorkester og Opera På Grænsen ind i en hal.

KONCERT

I 2018 fald alt den regn, der skulle være kommet i juni og juli, den anden søndag i august, og den traditionelle sommerkoncert i Tinglev var tæt ved at drukne. Og nu har TinglevForum erkendt, at vejrguderne også i år er helt ustyrlige, og derfor flyttes ”De skønneste toner 2019” ind i hallen. Adressen er den samme: Zeppelinvej. Men nu er der garanti for tørvejr.

Ganske vist har Sønderjyllands Symfoniorkester investeret i regnslag til alle musikere, men TinglevForum er bange for, at regn og vind kan få publikummer til at holde sig hjemme.

-Derfor ser vi os nødsaget til at rykke indendørs. Hvis det regner i timerne op til koncerten, risikerer vi, at mange vælger at blive hjemme, og det vil være en økonomisk bet for os, forklarer kasserer i TinglevForum, Preben Christensen.

”De skønneste toner” er med Sønderjyllands Symfoniorkester og sangerne Frederikke Kampmann, Stine Elbæk, Anders Christensen og Morten Frank Larsen fra Opera På Grænsen, og for første gang er der også et kor med i koncerten.

Opera På Grænsen debuterer med en hel opera i 2020 med titlen ”Grænsemageren”, og i den medvirker Grænselandskoret, der er under ledelse af Stig Möglich Rasmussen fra Tinglev.

Blandt andet synger koret sammen med trompetsolisten Per Nielsen, og koret er også sammen med publikum, der inviteres til at synge med på finalen i et Elvis Presley-hit, ”Can’t help falling in love”.

For første gang præsenterer TinglevForum også en duet for sopran og violin. Det er Frederikke kampmann og Alexandru Radu i ”Io ti pensa amore”.

Koncerten begynder kl. 15.00. Der er adgang fra 13.30. I sportshallen er der plads til 650, og det vil derfor være en god idé at købe billet i forsalg – se på www.tinglevforum.dk.

__________________________

Torsdag, fredag og lørdag forbereder Sønderjyllands Symfoniorkester og sangerne fra Opera På Grænsen sig på DE SKØNNESTE TONER, og i år er sommerkoncerten udvidet med Grænselandskoret, der er under ledelse af Stig Möglich Rasmussen fra Tinglev.

Der er adgang til koncertpladsen fra kl. 13.30, og der kan købes burgere og pølser, øl, vin og vand, kaffe og kage.

Fra Zeppelinvej er der adgang til tre parkeringspladser. Der henviser i øvrigt til parkeringspladser i nærheden af kirken, på Kirkevejens nordligste sidevej til højre set fra syd og i Tinglev Midt, hvorfra der kun er et par hundrede meter til koncertpladsen.

Vi glæder os til at se jer,

TinglevForum

__________________________

Juli 2019 – Tinglev gør klar til skønne toner

Billedet er fra 2018

Forberedelserne til 2019-udgaven af DE SKØNNESTE TONER er nu i gang i Tinglev. Søndag den 11. august er Sønderjyllands Symfoniorkester tilbage fra ferie, og orkestret indleder en ny sæson med endnu en sommerkoncert i Tinglev, og igen i år er det i samklang med sangere fra Opera På Grænsen.

For TinglevForum er én af de helt store opgaver at skaffe de op mod 50 frivillige, der skal bruges i forbindelse med koncerten.

– Heldigvis er vi godt på vej og har fundet de fleste, men vi tager fortsat gerne mod tilbud om at hjælpe, fortæller Niels Daubjerg fra TinglevForums bestyrelse. Orientering om billetsalg findes på www.tinglevforum.dk. Der er en ekstra grund til at være ude i god tid, for hvis dårligt vejr tvinger arrangørerne til at rykke koncerten ind i Sportshallen, er det de 500, der først har bestilt billet, der er plads til.

Koncertpladsen er flyttet i år. Adressen er fortsat Zeppelinvej, men arrangementet rykker fra den store til den lidt mindre fodboldbane. Det skyldes en omlægning af stadion.

2018-koncerten var tæt ved at drukne i regn. Det må ikke ske igen i år.

– Derfor har vi en aftale med scene og medvirkende, at vi op til tre dage før koncerten kan rykke indendørs, men vi vil helst blive ude, og vi lader os ikke slå ud af en enkelt lille byge, forklarer formanden Poul-Erik Thomsen.

Opera På Grænsen stiller i år med sangerne Frederikke Kampmann, sopran, Stine Elbæk, sopran, Anders Christensen, tenor, og Morten Frank Larsen, basbaryton. For publikum bliver det et genhør med Anders Christensen og Stine Elbæk.

Programmet er igen med nogle af de populæreste klassiske værker og operaarier, og der er musik og sange fra musicals, og publikum inviteres også til at synge med på et gammelt Elvis Presley-hit.

DE SKØNNESTE TONER indlederes søndag 11. august kl. 15.00, og der er adgang fra 13.30.

________________________________

Gå godt i Tinglev

________________________________

16. juni 2019 – Gå godt, Tinglev!

________________________________

_______________________________________________

Forkælelsesaften indsat april 2019

_______________________________________________

Afslut valgdagen den 5 juni med et festligt og musikalsk Grundlovsarrangementet i Byskoven i Tinglev.
GLÆD DIG. Her kan du høre Gospel Teens fra Aabenraa og 6Feet fra Tinglev. Grundlovstaler er Hans Schulz Hansen.
Arrangement for hele familien.

ID – gospelperspective koncert med GospelTeens i Tinglev

Sæt x i kalenderen. Gospel Teen kommer til årets grundslovsarrangement i Byskoven i Tinglev

Onsdag den 5. juni 2019 kl. 17.00-17.50

GospelTeens

_______________________________________________

Indlæg april 2019

DE SKØNNESTE TONER 11. august 2019 kl. 15.00

Sportspladsen ved Zeppelinvej i Tinglev

HUSK at billetter skal købes gennem Ticketmaster eller Place2book

FOR IKKE MEDLEMMER KØBES BILLET VIA DETTE LINKTICKETMASTER.DK

Klik på Find pladser for mig

Vælg antal billettet

Klik på Find billetter 

Pris (gældende fra 01. juli – 11. august 2019): På plænen 200 kr.
Pris (ved indgangen 11. august): På plænen 225 kr.

Der er adgang fra kl. 13.30

_______________________________________________

FOR MEDLEMMER AF TINGLEVFORUM KØBES BILLETTER HER: PLACE2BOOK.COM

Pris (gældende fra 01. juli – 11. august 2019): På plænen 130 kr.
Pris (ved indgangen 11. august): På plænen 150 kr.

Der er adgang fra kl. 13.30

Der er forbehold for trykfejl

I tilfælde er dårligt vejr rykker DE SKØNNESTE TONER ind i hallen. Der er plads til 500, og det er de første 500, der bestiller billet, der også har sikkerhed for at komme ind.

_______________________________________________

Indsat marts 2019

Gå godt, Tinglev!

Alle mand af hus. Sammen med kvinder og børn. Søndag den 16. juni 2019 fra 10.00 til 15.00.

En stigruppe under TinglevForum har skabt et fantastisk sti-system i en dejlig natur i og rundt om byen, og nu inviteres alle borgere på gåtur en sommersøndag i juni.

Udgangspunkt bliver Tinglev Midt, hvor der er orientering om rute-mulighederne. De gående kan på kort selv tilrettelægge deres tur, men der bliver også fællesafgang med stiguide.

10.00: Velkomst og orientering

10.30: Afgang Amalienborgruten – 7,3 km.

12.00: Afgang Olgerruten – 4,3/11,4 km.

13.30: Afgang Mosevangruten 4,5 km

Der bliver altså mulighed for at prøve kræfter med én eller flere ruter, og i den lette ende er der så også Byskovruten på 800 meter.

Det vil være muligt at få stillet både sult og tørst ved arrangementet, der har fået overskriften: Godt gået, Tinglev.

– Det er sundt at gå, og vi håber, at rigtig mange vil samles ude på stierne denne søndag. Jeg er sikker på, at mange også bliver overrasket over, hvor dejligt det er ude på stierne, siger formanden for Stigruppen, Poul Alexandersen.

Stierne er naturligvis allerede åbne nu, og der bliver således gode muligheder for at forberede sig til Store Gå-Søndag den 16. juni.

Stigruppen, TIF’s gå sammen hold og TinglevForum står bag Gå godt, Tinglev!